Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Περπατάμε ανύποπτοι...Κώστας Μόντης


Πριν από δύο χρόνια, το 2011,ευρισκόμενος στην ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, στην τότε ομιλία του είχε πει τα εξής:«Ακούσαμε από το βήμα αυτό την περασμένη Κυριακή το έκτο χαράτσι στα ακίνητα μέσα σε ενάμιση χρόνο! Το οποίο μάλιστα θα είναι διπλάσιο απ΄ όσο μας είπαν στην αρχή. Και καλούνται να το πληρώσουν και οι άνεργοι και οι ανήμποροι, υπό την άμεση απειλή να τους κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα! »
«Θέλουν να μας πουν ότι όλα πηγαίνουν καλά; Κι ότι τώρα με τους νέους ατέλειωτους φόρους που θα πληρώσουμε, θα βγάλουμε και "πρωτογενή πλεονάσματα" του χρόνου; Και θέλουν να το πιστέψουμε;» 
«Καταδιώκετε την ιδιοκτησία! Κυρίως τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία. Χάνετε τα τελευταία υπολείμματα αξιοπιστίας μέσα στην Ελλάδα».

45 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της νεολαίας του ΚΚΕ, της ΚΝΕ.
Να θυμηθούμε ορισμένα πρόσωπα -στυλοβάτες του σημερινού μνημονιακού –ληστρικού- προδοτικού καθεστώτος, αλλά και συνεργάτες αυτών που παραμύθιαζαν τον ελληνικό λαό τα τελευταία 38 χρόνια και τα οποία κατά την περίοδο της νιότης τους είχαν θητεύσει στην ΚΝΕ.
Παύλος Τσίμας, πρώην διευθυντής του «902 Αριστερά στα FM» και της ανεπίσημης εφημερίδας του ΚΚΕ «Πρώτη», σήμερα είναι ένας εκ των βασικών μνημονιακων αναλυτών του MEGA.
 Όλγα Τρέμη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ίδιου καναλιού. Γνωστή και μη εξαιρεταία.
 Γιώργο Κύρτσο πρώην διευθυντή του «Ελεύθερου Τύπου» και μετέπειτα εκδότη της «CITY PRESS» 
 Τάκης Θεοδωρικάκος διευθύνων σύμβουλος της GPO σήμερα, πρώην γραμματέας της ΚΝΕ
 Γιάννης Βλαστάρης άλλοτε διευθυντής του περιοδικού «Ένα» και αργότερα διευθυντής σύνταξης της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας»
Κ.Ρουτζούνης εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research
 Θωμάς Γεράκης διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MARC, με σπουδές στην Πολωνία
 Ηλίας Θεοφύλακτος διευθυντής στο περιοδικό “Crash”
Θέμος Αναστασιάδης «Πρώτο Θέμα»
 Δημήτρης Τσιόδρας διευθυντής γραφείου Τύπου του Λουκά Παπαδήμου και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου.
Μαρία Δαμανάκη. Μίμης Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος  και  Γιάννης Στουρνάρας!

σχόλιον

ε. Κύριοι, ο Θεός μας έκανε να περπατάμε ανύποπτοι,
γι' αυτό δεν έχουμε μάτια στην πλάτη.
Που να φανταζόταν πως αυτά πρωτίστως θα χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου