Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ερεβομανείς κοπροκρατούν το μέλλον... Οδ. ΕλύτηςΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΣΥΡΙΖΑ
Ο Μανόλης Γλέζος, επικεφαλής του ευροψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ: Το 1981 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, το 1984 ευρωβουλευτής, πάλι με το ΠΑΣΟΚ και το 1985 εξελέγη βουλευτής και πάλι με το ΠΑΣΟΚ.
Από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται: Σοφία Σακοράφα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος,ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου, στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου και άλλοι πολλοί… πάρα πολλοί.

ΔΗΜΑΡ
Στη Δημοκρατική Αριστερά(ΔΗΜΑΡ) προσχώρησαν πέντε πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,  Πρόκειται για τους Γιάννη Αμοιρίδη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Γιώργο Παπαμανώλη. 21/3/12 skai.gr
Μαριλένα Κοππά, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έως σήμερα.

ΑΝ.ΕΛ.
Παναγιώτης Σγουρίδης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Γ Δημαρας: Τρεις φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (2004, 2007, 2009).
Νότης Μαριάς: Επιστημονικός συνεργάτης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,

ΠΟΤΑΜΙ
Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές:
Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, δημοσιογράφος του mega και του ΔΟΛ, μέλος του ΠΑΣΟΚ από αμνημονεύτων…( είχε και την προσωνυμία «το πιο γρήγορο πινέλο της Β3», αφού ήταν μετρ της αφισοκόλλησης στα δυτικά προάστια: Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι, βλέπε στα  tanea.gr 27/2/14)
Βάσω Κιντή: Στήριξε την προσπάθεια της Αννας Διαμαντοπούλου στα πανεπιστήμια.
Δημήτρης Κυριακόπουλος: Κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Παναγιώτης Καρκατσούλης: Καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο το 2012, που διατηρούσε στενές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ.

Ελιά
 Η γνωστή μετάλλαξη…
π.χ. Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές:
Συλβάνα Ράπτη, Παντελής Καψής, Εύα Καϊλή Κατερίνα Μπατζελή, Ευθύμης Καρδαράς και Νίκος Μπίστης.

ΣΧΟΛΙΟΝ…

«Τα σταυροδρόμια που ήξερα έγιναν αδιέξοδα. Σελτζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν, χαγάνοι  ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν, σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς κοπροκρατούν  το μέλλον!
Οπου κι αν σας βρίσκει το Κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη»

Οδ. Ελύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου