Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Πότε; Ν. Γκάτσος

ΑΡΚΑΣ

Ο κ. Πάνος Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Αμύνης (sic), ανέβασε στο twitter, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής από τη Βαρσοβία, όπου συμμετείχε στη διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ, την παρακάτω φωτοσοπαρισμένη αφίσα του Top Gun…, με τον ίδιο στο ρόλο της Κέλι ΜακΓκίλις (με το μαλλί της Κέλι!) και τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Τομ Κρουζ. "Up There With The Best Of The Best" γράφει η αφίσα με τα μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία, όπως παρατηρείτε, βρίσκονται σε γωνία κλίσης γεμάτη σεξουαλικά υπονοούμενα…  ( Για ανεξήγητους λόγους... ο κ. Καμμένος κατέβασε το tweet μετά από μία ώρα)



ΣΧΟΛΙΟΝ...

Το χειρότερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει ένας κλόουν είναι να προκαλέσει οίκτο.  Heinrich Theodor Böll, (1917-1985) Γερμανός πεζογράφος, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1972.

Σε πείσμα…
Α) των εγχώριων «γερμανοτσολιάδων» και όλων αυτών που αρέσκονται στο να είναι οι «πουτανίτσες των δανειστών», όπως πχ ο Γιάννης Στουρνάρας, πρόεδρος της ΤτΕ, που δηλώνει ανερυθρίαστα ότι… «Ο Βαρουφάκης «φόρτωσε» τους Έλληνες φορολογουμένους με 86 δισ. Ευρώ και αυτή είναι μια ήπια προσέγγιση»(11/7/16)
και…
Β) των αλλοδαπών τοκογλύφων-εκβιαστών όπως πχ ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, που ισχυρίζεται, χωρίς αιδώ, ότι… «το κόστος της πολιτικής Βαρουφάκη χρέωσε την Ελλάδα πάνω από 100 δις Ευρώ»(23/6/16)
… σε πείσμα όλων αυτών λοιπόν…
Ο… και πτέραρχος πλέον, Πάνος (β’ καλλιτεχνικός διευθυντής του θιάσου), σε αγαστή συνεργασία με τον Νταουλιέρη, συνεχίζουν να δίνουν τον καλό αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος αλλά και των λαών της Ευρώπης...
Και δίνουν αυτόν τον αγώνα με μεγάλη υπευθυνότητα
και κυρίως περισσή σοβαρότητα
… όπως φαίνεται και στη νέα αφίσσα του θιάσου, στο tweet του κ. Πάνου…

*****     *****     *****     *****      *****

Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι;

Πότε θα `ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικία; 
Νίκος Γκάτσος, "Ελλαδογραφία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου