Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Φλυαρητήρια... Δημήτρης Γ.

Martina Johanna

Το να μένεις με ανοιχτό το στόμα
μπροστά στα όσα απίθανα
συμβαίνουν γύρω σου έχει δύο καλά:
Πρώτον,
το ότι φχαριστιέσαι
που μπορείς ακόμα να εκπλήσσεσαι.
Δεύτερον,
το ότι ελπίζεις πως κάποτε
θα πάψεις να είσαι αφελής.
Έχει όμως κι ένα κακό:
το ότι μπορείς να χάψεις μιά μύγα.
 Τίτος Πατρίκιος
…..     …..     …..     …..    
"ΝΥΝ ΔΕ ΕΝ ΤΩ ΑΥΤΩ ΚΙΝΔΥΝΩ
ΤΟΙΣ ΦΑΥΛΟΤΑΤΟΙΣ ΑΙΩΡΟΥΜΑΙ"
Νικίας

Συναίνεση ζητάει ο πρωθυπουργός, συναίνεση με τους εις τα τέσσερα βιούντες…, βαρέθηκε πια να θλίβεται μόνο αυτός…. Χίλια δίκια…, πρέπει, πλέον, να στενοχωριούνται και οι γερμανοτσολιάδες….
«Λίγοι οι δημόσιοι υπάλληλοι», δηλώνει ο Προκόπης…. Σωστά! Πρέπει, τέλος πάντων,να τακτοποιηθούν οι γκόμενες, οι σύζυγοι και οι ντελικάτοι χορευτές της πλατείας Συντάγματος, οι περήφανοι πελάτες….
«Είμαστε θύματα της επιτυχίας μας», τονίζει ο γλωσσοπλάστης κ. Τσακαλώτος και μας καλεί να τον χειροκροτήσουμε…. Βεβαιότατα…, πέτυχε το πλήρες ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών εις τους αλλοδαπούς, με τους οποίους μεγάλωσε…, φορτώνοντας τους ιθαγενείς, τους οποίους προσφάτως γνώρισε, με καμιά 30αρια δις….
Σε οριστική απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, προχωράει η κυβέρνηση, μέσω των πλειστηριασμών…. Πολύ σωστά, όπως έλεγε και ο Μαρξ… «ο προλετάριος μπορεί να απελευθερωθεί… μόνο καταργώντας την ατομική ιδιοκτησία».
Ο κ. Σπρίτζης, υπουργός υποδομών, δήλωσε ότι δεν επικοινώνησε, 10 μήνες τώρα, με τους προέδρους-διευθ. συμβούλους των οργανισμών-ΔΕΚΟ που προΐσταται, διότι εκείνοι συνομιλούσαν με την Τρόικα…. Τώρα δε, θέλει να τοποθετήσει ξεχωριστό πρόεδρο και ξεχωριστό διευθ. σύμβουλο, προφανώς για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλο!!! Πατροπαράδοτες μέθοδοι… εμπνευσμένες από τον πίνακα του υπουργικού του γραφείου…
Ο προϊστάμενος της επιτροπής, του Υπ. Παιδείας, που θα εξετάσει το ζήτημα της διδασκαλίας του μαθήματος της ιστορίας, κ Αντ. Λιάκος υποστηρίζει… «Δεν θέλω τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας. Θέλω τη δημιουργία ιστορικής ταυτότητας».  Μας βεβαιώνει ακόμα ότι… «οι Μακεδονομάχοι ήταν τζιχαντιστές», ότι «οι Έλληνες έκαναν εθνοκάθαρση κατά Εβραίων και Βουλγάρων» και ότι « ο Μίκης και ο Ρίτσος είναι εθνικίστές»Εύστοχος και σαφής, ο πνευματικός πατέρας της κας Ρεπούση, ικανοποιεί και με το παραπάνω, τους πεπηρωμένους τον νουν, ομοϊδεάτες του.

Κατά τα άλλα, το «αντίπαλον δέος», αδυνατεί και εις τα αυτονόητα. Προφανώς ζήλωσε τις επιτυχίες… του θιάσου και αντιγράφει….
Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ Σπρίτζης και ο υποψ. αρχηγός της ΝΔ κ Μεϊμαράκης,
υπό το βλέμμα του Θανασάκη Κλάρα


Κι έμεις;
Εμείς, ως άλλοι κουτόλιακες, απολαμβάνουμε τα φλυαρητήρια των ουροβόρων… περί δημοκρατίας και λοιπών συναφών….

Δημήτρης Γ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου