Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Είμαστε μια ωραία παρέα... είμαστε...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ…

Ευ. Βενιζέλος: «Στροφή στην υπευθυνότητα από την κυβέρνηση».4/2/15, naftemporiki.gr

Η Λούκα Κατσέλη αναμένεται να αναλάβει τη θέση της μη εκτελεστικής προέδρου στην Εθνική Τράπεζα. 4/2/15, iefimerida.gr
(Σημ. Η κ. Λ. Κατσέλη υπήρξε  πρώην υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Ψήφισε αλλά και εφήρμοσε –ως υπουργός Οικονομικών, στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, το Μνημόνιο 1. Είναι εμπνεύστρια του διαβόητου «Λεφτά Υπάρχουν»…)

Ο Π. Ρουμελιώτης φέρεται να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου ή του διευθύνοντος συμβούλου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 4/2/15, iefimerida.gr
(Σημ.Ο Π. Ρουμελιώτης διατέλεσε υφυπουργός σε διάφορα υπουργεία (1983-1987) και υπουργός Εμπορίου, και στη συνέχεια Εθνικής Οικονομίας (1987-89) με το ΠΑΣΟΚ. Το Φεβρουάριο του 2010 διορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, κατόπιν απόφασης του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου…  Ο κ. Ρουμελιώτης ήταν ο μοναδικός κατηγορούμενος από τους πέντε (οι υπόλοιποι ήταν οι Ανδρέας Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας, Δημήτρης Τσοβόλας και Γιώργος Πέτσος) που δεν δικάστηκε ποτέ καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινουβούλιο δεν ήρε την ασυλία του.)

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης ανέλαβε την Παρασκευή νέος διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.3/1/15, kathimerini.gr
(Σημ.Ο Γ. Ρουμπάτης με την άνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία το 1981, έγινε ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Διεθνών ΜΜΕ. Από τον Μάρτιο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988 ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Από το 1994 ως το 1999, διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.)

Γ. Παπανδρέου: «Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένη». 10/10/10, skai.gr

A. Τσίπρας: «Στην Ελλάδα υπάρχει πελατειακό κράτος και διαφθορά». 4/2/15, express.gr


ΣΧΟΛΙΟΝ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου