Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Αδελφές και παλληκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια... και Αντ. ΑντωνάκοςΕΙΔΗΣΙΣ…

Την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, σε σημερινή τους ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.
 (Θυμίζω τις δηλώσεις του: « ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !! ».& « Eίμαι ψεκασμένος που δεν θέλω γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία »; )
«Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις του μέλους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και δηλώνουμε ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.
Καλούμε το βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, στην οποία θεωρούμε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση» αναφέρει η ανακοίνωση. 29/8/14 kathimerini.gr

ΣΧΟΛΙΟΝ…

Υπάρχει πάντα γαμησιουργός αιτία…

Αντ Αντωνάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου