Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Θα εισβάλει εδώ μέσα και θα σας κρεμάσει...ΕΙΔΗΣΙΣ...

Με την επίσημη υποδοχή του προέδρου της Κομισιόν κ. Μπαρόζο και του Κολεγίου των Επιτρόπων από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά άρχισε στη 1:00 το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο η επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας.8/1/14 protothema.gr

ΣΧΟΛΙΟΝ…

Απόσπασμα  ΑΓΟΡΕΥΣΗΣ στο Ευρωκοινοβούλιο του Άγγλου ευρωβουλευτή Γκόντφρι Μπλουμ.  Απολαύστε την!

«Σκέπτομαι, κύριε πρόεδρε, να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου αμερικανού φιλοσόφου Μάρεϊ Ρόθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών. Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Και αυτό το μέρος», εννοεί την Ευρωβουλή, «δεν αποτελεί εξαίρεση. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή. Ολόκληρη η Επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία. Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες. Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις για τις οποίες δεν πληρώνετε συνδρομές. Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και ΕΔΩ κατηγορείτε τους πολίτες!

Το μήνυμα λοιπόν έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύντομα θα καταλάβετε πως οι ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κοσμάκης σας ανακαλύπτει και δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου