Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Αμίλητοι και αθέατοι...

Ν.Λύτρας=Γρηγόριος Ε'

                                             Του Σολωμού η Αντρειωμένη
                                         Με τους ανέμους έφυγε, με τα θαλασσοπούλια
                                                                                                           Κ.Παλαμάς

Ένας Συρφετός Ανθρώπων, Παρανόμως Διαβιούντων, διαλύει εδώ και 39 χρόνια την Οικονομία, Παιδεία, Άμυνα και πλέον σπέρνει και απελπισία διαλύοντας Υγεία, Οικογένεια (το μοναδικό ακόμα στήριγμα που στέκεται ορθ και ακόμα διασώζει όπως-όπως την ελληνική κοινωνία),Αξιοπρέπεια και ξαναχτυπά πολεμώντας το βαθιά ριζωμένο Θρησκευτικό αίσθημα.

Και η δικαιολογία; Το παραμύθι της… σύγκλησης με τα ευρωπαϊκά δεδομένα όπως είπε και στη βουλή ο υπουργός κ. ΧρυσοχοΐδηςΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ), αναμασώντας τα γνωστά, κούφια επιχειρήματα, «κελύφη έρημα εννοίας», που θα έλεγε κι ο Ροΐδης.

Έτσι, ενώ  τα πάντα διαλύονται, υπάρχει κι ένας υπουργός «περήφανος», για τα έργα του, εξαίσιον πτώμα και κατάλοιπο της χειρότερης εποχής του νεοελληνικού βίου.
Και γιατί «χαίρεται και χαμογελά»; Διότι επί υπουργίας του θα οικοδομηθεί τέμενος, τζαμί στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους!!!

Και από δίπλα σε αυτόν τον «υπὲρ πάντων» αγώνα, κάποιοι τύποι… ,δήθεν επαναστάτες, να είναι ΠΡΩΤΟΙ στον αγώνα για την διάλυση κάθε εθνικής υπόστασης και για την αποχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ΠΡΩΤΟΙ στον αγώνα για την διαγραφή όλης της ελληνικής ιστορίας και για την πυρπόληση, (όχι της Σμύρνης),αλλά της ελληνικής ταυτότητας

Και σε όλη αυτὴ τη λεηλασία, παραμένουν αμίλητοι και αθέατοι(οι περισσότεροι), μην τυχόν και θεωρηθούν ενοχλητικοί, αυτοὶ με τα μαύρα ράσα, που παρακολουθούν την κατάφορη παραβίαση όλων των στοιχειωδών δικαιωμάτων ενός ακέφαλου στην ουσία ποιμνίου, που άγεται και φέρεται χωρὶς τον ποιμένα που του αρμόζει.

Πού είναι άραγε οι διάδοχοι του Κοσμά του Αιτωλού, του Παπαφλέσσα, του Γρηγορίου του Πέμπτου, του Χρυσοστόμου της Σμύρνης, του Γερμανού Καραβαγγέλη και εκείνου του αείμνηστου προφήτη ιεράρχη της Φλώρινας, που κάποτε είχε προφητέψει ότι ἡ καταστροφὴ τῆς Ἑλλάδας θα είναι ἡ Ευρωπαϊκή Ένωση;

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου