Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Αέρας κοπανιστός..Αθανάσιος Πόπωτας: ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Εξαφανίστηκε για να μην εκτίσει την ποινή του.
Ν.Αθανασόπολος«Σκάνδαλο καλαμποκιού»:3,5 χρόνια φυλακιση
Μαυράκης : διοικητής της ΔΕΗ που απηλλάγη δια βουλευμάτων από δύο υποθέσεις που τον βάρυναν. έγραψε ιστορία με το δωράκι που «έδωσε στον εαυτό του», των 500 εκατομμυρίων δρχ.Βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα αφού προκάλεσε ζημιά 120 εκατομμυρίων δρχ. στη ΔΕΗ, σύμφωνα και με το απαλλακτικό βούλευμα που αφορούσε την υπόθεση. Κλασσική περίπτωση «απαλλακτικής ατιμωρησίας». 
Ανωμερίτης Κτηματική Τρ. Η.Π.Α. 700 εκ. δολ.
Κουτσόγιωργας Χωρίς λόγια
Τσοβόλας-Πέτσος καταδικάστηκαν Χωρίς λόγια
Ρουμελιώτης Χωρίς λόγια.
Κοσκώτας, pampers,Μαντζουράνης, Λούβαρης (εκείνος με το κολλάρο στις δίκες…)
Χρήστος Παπαδόπουλος ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ΠΑΣΟΚ «Εταιρεία Δολοφόνων».
Παπούλιας Δανειστής του Προέδρου
Σημίτης Παπαντωνίου Έγκλημα χρηματιστηρίου Χωρίς λόγια
Λαλιώτης Εθνικό Κτηματολόγιο : «εξαφανίστηκαν» αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.
Σκάνδαλο Πάχτα & Σια Χωρίς λόγια
Μανίκας – Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999
Μαντέλης Χωρίς λόγια
Τσουκάτος Χωρίς λόγια
Βενιζέλος Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών: Χωρίς λόγια
Τσοχατζόπουλος & Σια Χωρίς λόγια
σκάνδαλα Siemens, υποβρυχίων,Ολυμπιάκη & ΟΣΕ(εκατ. σε πρόστιμα από την Ε.Ε.)κλπ,κλπ,κλπ…

Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς  χαρακτήρισε παραληρηματικό το λόγο του κ. Π.Καμμένου και τη φράση του ότι το ΠαΣοΚ είναι εγκληματική οργάνωση. 4/11/13

ΣΧΟΛΙΟΝ

"Η γλώσσα των πολιτικών είναι έτσι φτιαγμένη ώστε τα ψέματα να φαίνονται αλήθειες και το έγκλημα αξιοσέβαστο, ενώ από την άλλη προσδίδει μια αίσθηση στερεότητας στον αέρα τον κοπανιστό"

 George ORWELL (1903-1950) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου