Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κυρίαρχος λωποδύτης...Αντ. Αντωνάκος

Γκραβούρα

Ανταγωνιζόμαστε, ποιός θα προσφέρει περισσότερα στον κυρίαρχο λωποδύτη. Ποιος θα γίνει παρανάλωμα υποταγής και ποιος θα εκκλησιαστεί πρώτος στη χθόνια συστημική άποψη. Ποιος θα αλέσει τα τέκνα του στο Διαφωτισμό της αγοράς και ποιος θα γιορτάζει ιωβηλαία ανάπτυξης στα καταγώγια της εταιρίας.
Βεβαίως και δυστυχώς το θέμα είναι πρωτίστως σεξουαλικό, τόσο που οι δάσκαλοι του φιλελεύθερου κατακλυσμού να το καπακώνουν με ενθύμια εργοδοτικής εισφοράς. Να το κάνουν χυλό μέσα στη γαβάθα του θεάματος. Τόσο, που η λεπτεπίλεπτη φιτιλιά κάθε πάθους να γίνεται χαρτονόμισμα στην καλτσοδέτα του διαφημιστή. Να γίνεται σκληρός και ωμός διακανονισμός.
Όλα συμβαίνουν ανάμεσα σε διαφημίσεις. Με διαφημίσεις βγάζει το ψωμί του ο τίμιος δημοσιογράφος. Ο κύριος δημοκράτης πολιτευτής θα πουλήσει την ιδεολογική του πραμάτεια ανάμεσα σε σουτιέν, πάνες και γιαουρτάκια. Ο μόνος που μπορεί να διακόψει τη σαδιστική χαρά και τον ανοργασμικό λογισμό του κυρίου υπουργού είναι η αγορά. Το διάλειμμα για διαφημίσεις. Το συμπλήρωμα του καθεστώτος των ιδιωτικών υποθέσεων.
Σας βούλωσε η λεκάνη; Σας πονεί ο κώλος; Σας πέφτουν τα μαλλιά; Είστε αγανακτισμένοι; Έχετε κάψες; Έχετε ακράτεια; Έχετε κάβλες; Εδώ. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Χρόνο να’ χεις να παίρνεις μάτι. Να τρώς, να γαμείς, να συμμετέχεις με τα μάτια και τ’ αυτιά. Με το ψηφιακό σου σήμα να ρουφάς τα καλούδια. Να ρουφάς το αυγό σου. Να σε απαλλάσσουν απ’ τις πεποιθήσεις οι ειδικοί. Συνταγματολόγοι, δεκανείς, ιεροψάλτες, χαρτορίχτρες και μια ταπεινή τυφλή μάζα που ξεσπαθώνει στις λαϊκές και στα γκάλοπ. Εις την πλατεία Κλαυθμώνος της οικίας της.


Αντ.Αντωνάκος

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή