Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Ο θανατός σου, η ζωή μου...ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Η πρώτη δημοσκόπηση που διεξήχθη λίγο πριν και λίγο μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι για λογαριασμό της εφημερίδας
«Έθνος της Κυριακής» από τη Metron Analysis φέρνει οριακά μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ και  μικρή πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, συγκρινόμενα με τον Αύγουστο.22/9/13

Στη δημοσκόπηση της Alco, που διενεργήθηκε στο διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 6,8%, από 10,8% που είχε στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας τον Ιούνιο. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τάσεις αποσυσπείρωσης. 25/9/13

Καθημερινή: "Κίνδυνος ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής από την διπλή δολοφονία" 3/11/13

ΕΘΝΟΣ «προσπάθεια στελεχών της Χρυσής Αυγής να «επενδύσουν» στη διπλή δολοφονία διεκδικώντας την επιστροφή τους στο προσκήνιο».


Στέλιος Κουλογλου «Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες ...οργάνωσαν και εκτέλεσαν το μακελειό, για να ξαναμπούν δυναμικά στο πολιτικό παιχνίδι»!!!

Σχόλιον

Ας μην κοροϊδευόμαστε…

Όταν δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας, η χαρά των οπαδών, που βρίσκονταν στα ιδεολογικά μαντριά των κομμάτων  που θα κέρδιζαν ψήφους από την πτώση της Χ.Α., ήταν μεγάλη(δεν το έδειχναν φυσικά… Μιλούσαν για φονιάδες, χύνανε δάκρια, κλπ)και η λύπη των οπαδών του ιδεολογικού μαντριού της Χ.Α. ήταν επίσης μεγάλη, γιατί θα έχαναν ψήφους.

Τώρα, μετά τη δολοφονία των Μαν. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη, συμβαίνει το αντίθετο. Τώρα κλαίνε οι οπαδοί του συνταγματικού τόξου, όχι για τους νεκρούς (δεν πανα ψοφήσουν οι αντίπαλοι…) αλλά για τους ψήφους που θα πάνε στο αντίπαλο μαντρί. Και βεβαίως οι «αντίπαλοι» τώρα (κατά βάθος) χαίρονται και προσδοκούν περισσότερους ψήφους.

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ. ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.

Δημήτρης Γ.


Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.
Στο μυαλό είναι ο Στόχος
το νου σου ε;"

Κ. Γώγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου