Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Είμαι δημοπράτης...Ν Γκάτσος

Ν.Εγγονόπουλος=Ενθύμιον Κατοχής, (Αθηναία φωτογραφίζεται με Γερμανό στρατιώτη}

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Ο Γιάννης Στουρνάρας στην «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

“Δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερ-φορολογείται’’ (!!!)

“Έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα, ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι περίμεναν οι Τρόικα αλλά και εμείς. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε από ισχυρότερη θέση. Η Τρόικα περίμενε ότι φέτος θα έχουμε έλλειμα 700 εκατομμύρια ευρώ… Δεν έχουμε έρθει ακόμα σε συμφωνία, αλλά τα επιχειρήματά μας είναι πάρα πολύ ισχυρά(!!!)

Όταν η κουβέντα ήρθε στην προκλητική δήλωση ευρωπαίου αξιωματούχου (στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είναι ο επικεφαλής του Euroworking Group) ότι προτιμά να πάει για σκι και μετά να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: “Οι Ευρωπαίοι έχουν καταλάβει ότι η κοινωνία έχει διαλυθεί και τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Ο Βίζερ είναι φιλέλληνας. Έχουν στυγνό χιούμορ. Δεν το βρήκα αστείο, αλλά μου εξήγησε ότι ήταν χιούμορ’’(!!!)

‘’Θέλουμε να εισάγουμε τον θεσμό του συνεργαζόμενου δανειολήπτη. Δηλαδή αν πάει στην τράπεζα και δεν έχει να πληρώσει, να καταβάλλει χαμηλότερη δόση”.(!!!)

’Για να μην πάρουμε νέο δάνειο, μπορεί να βρούμε χρήματα από το υπόλοιπο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, υπό την προϋπόθεση, να μην χρειαστούν αυτό το υπόλοιπο οι τράπεζες…. Και για να μην το χρειαστούν συνδέουμε το θέμα με τους πλειστηριασμούς, που κουβεντιάζεται αυτές τις μέρες!” (!!!)

“Το 2014 θα είναι πιο δύσκολο, αλλά καλύτερο από το 2013.’’ (!!!!!!!)

Σχόλιον

Είμαι δημοπράτης
λίγο αριστοκράτης
πάντα δημοκράτης..

Όλους σας γνωρίζω
δε σας ξεχωρίζω
φτάνει να κερδίζω .
πότε με βαγγέλιο
πότε με φραγγέλιο
πάντα με το γέλιο…

Της ζωής κουρσάρος
της ελπίδας φάρος
σ'όλους δίνω θάρρος.

Είμαι δημοπράτης
λίγο διπλωμάτης
πάντα δημοκράτης.


Νίκος Γκάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου