Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών...ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
 ΣΑΜΑΡΑΣ «θα τους λιώσω» 

Δένδιας  ΕΓΩ τους προειδοποίησα, ΕΓΩ έστειλα τον φάκελο, ΕΓΩ τους διέλυσα! "Τόλμησαν να παίξουν με την αποφασιστικότητα μου και το πλήρωσαν!

ΠΑΣΟΚ «Η Χρυσή Αυγή πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί ως αυτό που πραγματικά είναι: ως μία εγκληματική οργάνωση που στρέφεται κατά της ζωής ξένων αλλά και Ελλήνων πολιτών», 
. Καμμένος: Εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα η Χρυσή Αυγή
ΔΗΜΑΡ: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Κουτσούμπας: Ναζιστική, εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
Καμίνης: Δικαίως η εγκληματική οργάνωση της ΧΑ καρατομείται

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: "ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ"!

Ηλίας Παναγιώταρος «Τώρα θα δείτε σιχάματα!» είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μπροστά στην Ευελπίδων. και πρόσθεσε «άντε σιχαμένα ανθρωπάκια του Μπόμπολα, άντε ξευτίλες, δουλάκια είστε »
ΣΧΟΛΙΟΝ

Εμένα μάλλον για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών μου μοιάζει. Όπως γινόταν στο Σικάγο του μεσοπολέμου. Παλαιοναζί εναντίον Νεοναζί ή η συμμορία του λευκού κολάρου κατά της λούμπεν συμμορίας. Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγω, επειδή η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη
Δεν έχει ακόμη αποφανθεί για τα € 5,5 εκ. του Θέμου
Δεν μερίμνησε μαζί με τους άλλους δημοκρατικούς θεσμούς να οδηγηθεί στα χέρια της ο Χριστοφοράκος
Δεν έχει κινηθεί ακόμη για τον κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και την παρέα του
Δεν έχει κινηθεί τάχιστα για το σκάνδαλο Protonbank και τον κ. Προβόπουλο
Δεν έχει κινηθεί ασκαρδαμυκτί για τη λίστα Lagarde
Δεν κινήθηκε καθόλου, όταν ο Τύπος κατακλυζόταν από πληροφορίες για καταχρήσεις € 100 εκ. από τα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ
Δεν κινήθηκε κανείς, όταν οι τράπεζες έδιναν στα κόμματα θαλασσοδάνεια. Τον εισαγγελέα Πεπόνη φρόντισε η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να απαξιώσει και να μην ανανεώσει τη θητεία του, επειδή σκάλιζε πολύ και αυτό το θέμα. Προηγουμένως είχε φροντίσει η εκτελεστική εξουσία να τον εξουδετερώσει με ειδική διάταξη που «αθώωνε» τους τραπεζίτες.
Δεν φρόντισε να εκτελέσει τις καταδικαστικές αποφάσεις του Καρούζου
Δεν κινήθηκε, όταν το Indymedia έγραφε «Καθαρίστε τον δρόμο από το αίμα των σκυλιών» αναφερόμενο στη δολοφονία των δύο αστυνομικών στου Ρέντη από αλλοδαπούς κακοποιούς
Και τί άλλο θυμήθηκα τώρα! Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς εξήτασε ως μάρτυρα την κ. Βαλληνάκη εν κρυπτώ και παραβύστω νυχτιάτικα υποδεχθείς αυτήν από την πίσω πόρτα του κτηρίου. Ανθυπολεπτομέρεια.

Γουστάρω, πάντως, που για πολλοστή φορά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εξέφρασαν ομοθυμαδόν την εμπιστοσύνη τους προς τη Δικαιοσύνη. Κουβέντα δεν είπαν, όταν συνελήφθη προ ημερών η δημοσιογράφος Μπρούσαλη, επειδή σχολίασε την ανακρίτρια κ. Χατζάκη και το έργο της για την άλλη ανακρίτρια που κάλεσε τη μάρτυρα Γεωργαντά στο σπίτι της και συζήτησαν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ παρουσία τρίτου προσώπου, τί έχετε να πείτε ωρέ σεις που έχετε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη; Αυτή η έκφραση εμπιστοσύνης στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με προβληματίζει κάθε φορά που την ακούω. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μη την έχει εκφράσει. Μήπως νοιώθουν κάποιες ενοχές όλοι αυτοί οι λαλίστατοι που εξέφρασαν για μία ακόμη φορά αυτή την εμπιστοσύνη; Πάντως, τα 32 περιστατικά έκνομων ενεργειών που έστειλε ο Δένδιας στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να αρχίσει το ξήλωμα της ΧΑ ήταν γνωστά σε όλες τις Αρχές. Πώς συμβαίνει και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έκανε το πάντρεμα αυτών των υποθέσεων, ώστε να στοιχειοθετήσει οίκοθεν το αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα της «εγκληματικής οργάνωσης»; Ερωτώ, επειδή μιλάμε πάντοτε για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Από τις δηλώσεις του πρώην Εισαγγελέως κ. Μαρκογιαννάκη, νυν εκλεκτού μέλους της Βουλής και Προέδρου της Επιτροπής για τη λίστα Lagarde, κράτησα αυτήν: «Πρόκειται για νταβατζήδες, απατεώνες» είπε αναφερόμενος στα μέλη της ΧΑ. Μήπως επί τη βάσει της δηλώσεως αυτής θα πρέπει να πάει όλο το εργολαβοσυνδικαλιστικοπολιτικό σύμπλεγμα στην Αντιτρομοκρατική να παραδοθεί αυτοβούλως
Α, και σεις εκεί κάτω στον Περισσό και στην Κουμουνδούρου που χαίρεσθε χαράν μεγάλην. Να σας δω τί θα κάνετε, όταν θα έλθει η σειρά σας. Μην ξεχνάτε ότι τη Δημοκρατία μας προστατεύει το εργολαβοσυνδικαλιστικοπολιτικό σύμπλεγμα από δύο άκρα.


Σωτήριος Καλαμίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου