Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

τηλεκατευθυνόμενο αυνάνα...

«Μέσα σε αυτόν τον επικοινωνιακό παροξυσμό, «όλα τα λεφτά» είναι οι «αιφνιδιασμένοι» δημοσιογράφοι του MEGA, του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και του ALPHA. Οι «εκπλήξεις» τους πάνε κι έρχονται. Οι «ανακαλύψεις» τους επιφέρουν εντονότατες οφθαλμικές διογκώσεις. Ο «βρασμός» και η «οργή» τους τούς βγάζει έξω από τα σινιέ ρουχαλάκια τους. Και η εκφορά του λόγου τους, πολύ πιθανόν αύριο-μεθαύριο να διδάσκεται σε ειδικά σεμινάρια υποκριτικής. Εν ολίγοις, τα άξια τέκνα των «σχολών δημαγωγίας», ξανά επί το έργον…
Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε antifa Πρετεντέρη και έξαλλο αντιναζί Πορτοσάλτε, ακούω ξαφνικά τον Σταμάτη Μαλέλη (σημ.Στα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΚΝΕ και τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Αρθρογράφησε στα περιοδικά "Αγωνιστής" και "Φοιτητής").από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και νιώθω ωσάν να βρίσκομαι σε άλλη χώρα. Ότι δεν «έζησα» τον «πολιτισμό της Πετρούλας» που ο ίδιος επέβαλε ως διευθυντής ειδήσεων στο STAR (και λίγο πριν «μεταπηδήσει» στην… ευρύχωρη ΔΗΜΑΡ). Ότι δεν είχα υποστεί όλο το αισθητικό ξεχαρβάλωμα από τις εκλεκτές του ιδέες. Ότι δεν χόρτασα από σκυλάδικα, από ξεκατινιάσματα, από μεσημεριανούς εξευτελισμούς και από εκατοντάδες ταινίες που πλάσαραν τη βία, τα όπλα και τους παλληκαράδες μπάτσους. Αυτός ο κοινωνικά ανεύθυνος τυπάκος, που λέτε, έφτασε στο σημείο να εγκαλεί την «Αυγή» και τον «Ριζοσπάστη» γιατί (άκουσον-άκουσον), υποβάθμιζαν το γεγονός της σύλληψης του Μιχαλολιάκου!
Πού ακούστηκε! Ο Μαλέλης να ζητάει συμμόρφωση από την Αριστερά! Ο μιντιακός αρχιμάστορας της πλέμπας. Ο άνθρωπος που έβγαλε στη δημόσια φόρα (και θέα) όλα τα κουλά και τα παρτσακλά της ελληνικής παρακμής. Όλες τις καλντεριμιτζούδες πολυτελείας. Όλη τη σούρα και τον καψουροτσαμπουκά των Σφακιανάκηδων, των Βέρτηδων και των Πλούταρχων. Που γέμισε τις οθόνες με τους κώλους και τα βυζιά της Μυκόνου. Αυτός που έκανε την πουτανιά και το νταβατζηλίκι χαϊλίδικη είδηση. Κι αυτός που «κρέμασε» στα δελτία του τα πρόσωπα των αδύναμων και ανυπεράσπιστων οροθετικών γυναικών, λες και επρόκειτο για τη μεγαλύτερη απειλή της χώρας.
Αυτός και οι υπόλοιποι. Όλη η επικοινωνιακή μαστροπεία που εξέθρεψε και διόγκωσε τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας, «ουρώντας» ποικιλοτρόπως επάνω στην πνευματική και πολιτιστική της περιουσία, έχει σήμερα μούτρα (γιατί θράσος είχε πάντα) να βγαίνει και να οικτίρει τον φασισμό και τον νεοναζισμό. Μαλέληδες και Ευαγγελάτοι. Τρέμηδες και Μπάμπηδες. Αυτοί που, για πάνω από είκοσι χρόνια, έχουν μετατρέψει έναν ολόκληρο λαό σε «τηλεκατευθυνόμενο αυνάνα», μοιράζοντάς του αφειδώς ντρόγκες υποκουλτούρας».

Μπάμπη Γαμβρέλη

Από την Νέα Εγνατία, εφημερίδα της Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου