Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Δεν ξέρουν αλλιώς...Ηλ. Μπαζίνας.

Ν Γύζης=σκλαβοπάζαρο


ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Από το λογιστήριο θα περνούν πρώτα όλοι όσοι εισάγονται για νοσηλεία σε νοσοκομεία του ΕΣΥ από 1ης Ιανουαρίου 2014 προκειμένου να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου (25 ευρώ) όπως ορίζει ο εφαρμοστικός νόμος του μνημονίου.
Αυξάνεται η συμμετοχή ασφαλισμένων στα μη γενόσημα φάρμακα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πληρώνουν από την τσέπη τους ολόκληρη τη διαφορά πάνω από την ασφαλιστική τιμή για εκατοντάδες φάρμακα που δεν είναι γενόσημα και είναι ακριβότερα, καθώς καταργείται η κάλυψη της διαφοράς του 50% από τον Οργανισμό.
Παύση λειτουργίας τον Αύγουστο για οκτώ δημόσια νοσοκομεία, πέντε στην Αθήνα και τρία στη Θεσσαλονίκη, και για το Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος, Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΙΕΝΘΥΑΕ) στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε επί της ουσίας σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΣΧΟΛΙΟΝ
«Αι πυντζάμαι δια τσι ασθενείς πλέον χρεούσθαι».
«Το σύστημα υγείας ασχολείται με λέξεις και σφραγίδες, σου στέλνουν τραπεζίτες που συστήνονται ως κοινωνικοί λειτουργοί για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα παραλείψεις να πληρώσεις νοσηλευτικά κρεβάτια με μανιβέλα, που τρίζουν, και ενοικιαστές καρεκλών και πυτζαμών κοινωνικού στρώματος».
«Κύριοι επί των επάλξεων. Θα έρθει η ώρα που θα φερθούν και σε εσάς σαν ζώα, διότι απλά δεν ξέρουν αλλιώς».

Ηλίας Μπαζίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου